Infusion

Var uppkopplad för ökad säkerhet inom infusion

BD erbjuder system och olika lösningar inom infusionsterapi så väl som pumpar, mjukvaror och ändamålsenliga aggregat och tillbehör. Från sjukhusapotek till patienten, hjäklper våra produkter att skydda varje infusion för varje patient.

Infusionsenheter

Infusionsenheter från BD fungerar oberoende eller ihop för att ge noggranna infusioner samtidigt som de hjälper till att skydda varje patient. Våra infusionsenheter och -system hjälper dig att effektivisera arbetsflödet och förvalta infusionsdata inom alla vårdområden.

Mjukvaror

BD ger ett omfattande program av infusionsprogramvarulösningar som är konstruerade för att öka patientsäkerheten, minska vårdkostnaderna och optimera bästa praxis för infusionshantering.

Interoperabilitet

Genom att utveckla ett flexibelt system kan informationen flöda mellan dina infusionsplattformar och kliniska informationssystem.

Infusionsterapi

När det gäller IV-säkerhet vill du ha tillförlitliga produkter som hjälper till att skydda dig, klinikerna och patienterna mot infektioner som kopplas till hälsovård. Vår omfattande serie IV-aggregat och tillbehör hjälper till att skydda dig mot kostnader och skador som orsakats av vårdrelaterade infektioner.

Visa alla Infusions produkter

Visa alla Infusions produkter

Beställ mer information

Beställ support

Produktsupport

Onlinekatalog

Onlinekatalog

Besök vår förbättrade onlinekatalog för den senaste informationen om alla våra IV-produkter.

Visa

Resursbibliotek för infusioner

Resursbibliotek för infusioner

Vårt breda utbud av resurser kan hjälpa dig att förstå, använda och optimera våra produkter.

Visa hela biblioteket

Dokumentation

Alaris Dokumentation

Här finner du information om våra infusionsprodukter

Mer information