Infusionsterapi

När det gäller IV-säkerhet vill du ha tillförlitliga produkter som hjälper till att skydda dig, klinikerna och patienterna mot infektioner som kopplas till hälsovård. Vår omfattande serie IV-aggregat och tillbehör hjälper till att skydda dig mot kostnader och skador som orsakats av vårdrelaterade infektioner.

Kliniskt beprövad anslutningsteknikKatetrar utgör en viktig livlina för patienter. Den patenterade tekniken kan minska antalet kateterrelaterade infektioner i blodomloppet (CRBSI) och ocklusioner vid användning med åtgärder för bästa praxis.
Tänk på uppnådda och bibehållna resultat när du väljer produkter för att skydda patienterna.

Brett utbud som uppfyller alla kliniska behovVår prisbelönta SmartSite® nålfria ventil hjälper till att öka säkerheten för kliniker och patienter genom att förhindra skador till följd av nålstick. Vår teknik standardiserar Y-kopplingsanslutningen för infusions- och gravitationsaggregat samt sekundära aggregat och förlängningsaggregat i syfte att underbygga bästa aseptiska och andra metoder.

SmartSite nålfria ventil kan även användas tillsammans med  Texium™ sluten hanluerkoppling, vilket bildar ett säkert, slutet system som skyddar mot exponering för farliga läkemedel.

Dedikerade engångsprodukter

Våra produkter erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa dedikerade engångsprodukter för alla kliniska behov och miljöer.

Nålfria system och anslutningar

Ett omfattande utbud av engångsprodukter för specialistmedicinering och -behandling. IV-infusionsaggregat, förlängningsaggregat för spruta och sprutor kan användas tillsammans med våra nålfria system som ger ytterligare säkerhetsnivåer/funktioner.

Icke-dedikerade IV-aggregat och -tillbehör

Förutom det imponerande utbudet med pumpdedikerade aggregat under Alaris varumärke erbjuder BD ett brett urval av icke-dedikerade infusionsaggregat samt ett brett urval av tillbehör för nästan varje tänkbar situation inom infusionsbehandling.

Onlinekatalog

Besök vår förbättrade onlinekatalog för den senaste informationen om alla våra IV-produkter.

Beställ mer information

Beställ support

Produktsupport

Onlinekatalog

Onlinekatalog

Besök vår förbättrade onlinekatalog för den senaste informationen om alla våra IV-produkter.

Visa

Resursbibliotek för infusioner

Resursbibliotek för infusioner

Vårt breda utbud av resurser kan hjälpa dig att förstå, använda och optimera våra produkter.

Visa hela biblioteket