Ventilation

BD har en lång historik inom innovation och förbättringar av andningsvården. Med mer än 50 år av marknadsledande produkter från våra varumärken Bird™, Bear™, SensorMedics™ och VIASYS™ Healthcare har BD en bredd och specialitet inom ventilation som saknar motstycke i branschen.

Vi förser vårdpersonal med en produktserie som förbättrar patientresultaten över hela vårdkedjan.

Väljenkategori för att visavåraprodukter:

Ventilationslösningar för vuxna/barn

Våra ventilatorer för vuxna och barn hjälper dig att behandla vuxna och barn i alla storlekar med varierande tillstånd, från akut andningssvikt till komplicerade respiratoriska sjukdomar.

Neonatala ventilationslösningar

Våra ventilatorer för spädbarn erbjuder omfattande verktyg och modaliteter som hjälper dig att skydda ömtåliga lungor och på samma gång undvika eller behandla andningssvikt.

Postakuta ventilationslösningar

Våra postakuta ventilatorer ger dig högpresterande ventilationsverktyg för vårdkedjan, med anpassningsbara funktioner för kvalitativt stöd.

Bärbara ventilationslösningar

Våra bärbara ventilatorer flyttas oberoende tillsammans med patienterna medan de på samma gång bibehåller kritisk ventilation i och genom komplicerade miljöer.

Beställ mer information

Beställ support

Produktsupport

Resursbibliotek för respiratorisk vård

Resursbibliotek för respiratorisk vård

Våra olika kliniska resurser om viktiga frågor inom dagens hälsovårdsindustri kan hjälpa dig att lära dig mer om bästa praxis, att få insikter och tillämpa innovationer.

Visa hela biblioteket