Sömndiagnostik och sömnterapi

Instrumenten kombinerar på ett bra sätt funktioner och teknik för att få ett bättre resultat för patienten. Dessutom understöder vårt utbud av relaterade sömnterapeutiska produkter vården av din patient, från diagnos till effektiv behandling.

SomnoStar™ z4 sömnsystem

SomnoStar™ z4 sömnsystem erbjuder en omfattande uppsättning funktioner som möjliggör ett komplett och grundligt diagnostiskt test. Vår integrerade databas möjliggör detaljerad spårning och rapportering av patienter under vårdperioden.

Advantage-serien hela ansiktsmasker

De hela ansiktsmaskerna i Advantage-serien från BD har en tredubbel tätning utformad för att erbjuda tre nivåer av skydd mot läckage och anpassa sig efter dina patienters ansiktsdrag.

Näsmask i Advantage-serien

Näsmasken i Advantage-serien från BD ger dig många funktionsfyllda alternativ.

CPAP-reservluftfilter

CPAP-system (kontinuerligt positivt luftvägstryck), syrgaskoncentratorer och nebulisatorer behöver luftfilter för att fungera säkert.

IQ-näsmask

IQ-näsmasken från BD har en fullständigt justerbar tätningsyta som ger dig en individuellt anpassad passform på några sekunder.

MiniMe-näsmask

MiniMe-näsmasken från BD är det icke-invasiva svaret, unikt konstruerat av framstående yrkesverksamma inom branschen och har hyllats av många läkare.

Mojo™ hel ansiktsmask

Mojo hel ansiktsmask från BD har ett skal som följer ansiktets konturer. Den går lätt att böja inåt och utåt för bekväm passform.

PureSom maskhållare/hakband

PureSom maskhållare/hakremmar från BD är tillverkade av Breathe-O-Prene, ett andande material som tillåter luft att flöda och håller dina patienter svala och bekväma.

Beställ mer information

Beställ support

Produktsupport