Kirurgiska instrument

Under mer än 115 år har V. Mueller™ varit en ledande utvecklare, tillverkare och leverantör av kirurgiska instrument och tjänster. Våra instrument utvecklas i samarbete med ledande kirurger över hela världen.

Vårt kvalitetstänkande startar under utformningsprocessen och avslutas inte förrän produkten är i dina händer och du är nöjd.

Kvalitet och förstklassig teknik är vad våra kunder alltid har räknat med hos V. Mueller och Snowden-Pencer™ kirurgiska instrument. Det är precis vad BD levererar.

Teknikdrivna produkter och tjänster
BD säljer inte bara V. Mueller och Snowden-Pencer™ kirurgiska instrument. Vi levererar lösningar för operationssalar och steril bearbetning med slutligt mål att förbättra patienternas liv.

Vi erbjuder ett fullständigt sortiment av kirurgiska kvalitetsprodukter och tjänster som uppfyller dina behov:

Genesis™-steriliseringsbehållare

Genesis, ett system med steriliseringsbehållare från BD, har utvecklats för att ge långvarigt skydd och bibehålla steriliteten hos din värdefulla instrumentinvestering.

Snowden-Pencer™ laparoskopiinstrument

Nästa generations laparoskopiska instrument från Snowden-Pencer är utformade med förbättringar som kirurger har forskat fram och ger optimal ergonomi, mångsidighet och hållbarhet.

Snowden-Pencer™ plastikkirurgiinstrument

Snowden-Pencer- och V. Mueller-instrument från BD omfattar instrument för plastikkirurgi, t.ex. allmänna instrument för plastikkirurgi och endoskopi.

V. Mueller™ öppna instrument

V. Mueller öppna instrument från BD är ett expansivt utbud av produkter som sträcker sig över praktiskt taget alla kirurgiska specialområden. De omfattar kardiovaskulära tillämpningar, urologi, gynekologi, bariatrik, neurologi, ortopedi, ryggrads- och brösttillämpningar, oftalmologi, öron-, näs- och hals- samt plastikkirurgi.

Visa alla Kirurgiska instrument produkter

Visa alla Kirurgiska instrument produkter

Beställ mer information

Beställ support

Produktsupport

Resursbibliotek för kirurgiska instrument

Resursbibliotek för kirurgiska instrument

Vårt breda utbud av resurser kan hjälpa dig att förstå, använda och optimera våra produkter.

Broschyrer

Videofilmer

Visa hela biblioteket

V. Mueller™ – Definiera kvalitet

Play