Vital Signs

Vital Signs™


Välj högkvalitativa och ekonomiska kliniska förbrukningsvaror och produkter

Stöd grundläggande behov

Administrera anestesi

Administrera anestesi


Våra enheter för anestesiadministrering omfattar innovativa luftvägsenheter, allmänna förbrukningsvaror för anestesi, perioperativa patientövervakningsenheter och temperaturlösningar.

Patientövervakning

Patientövervakning


Våra produkter och tillbehör för patientövervakning stödjer många varumärken inom övervakning av patienter inom intensiv- och akutvård, förlossningsvård, neonatal intensivvård och perioperativ vård.

Arteriella blodgassystem

Arteriella blodgassystem


Våra arteriella blodgassystem hjälper till att bevara provintegriteten med en ultratunn, helt täckt nål som minimerar patientens obehag, oavsiktliga stick och blodstänk.

Om Vital Signs


Våra produkter från Vital Signs för anestesiadministrering, patientövervakning och arteriella blodgaser omfattar mer än 5 000 innovativa artiklar som hjälper till att förbättra patientsäkerheten och minska vårdkostnaden.

Några av våra innovationer är den första icke-ledande anestesiandningskretsen, ett av de första systemen med laryngoskophandtag- och blad med LED och en av de första andningskretsarna med en tub och två lumina.

Administrera anestesi

enFlow™ vätskeuppvärmningssystem

enFlow vätskeuppvärmningssystem


enFlow-systemet värmer automatiskt och snabbt upp blod, blodprodukter och IV-lösningar för att hjälpa dig att ge rätt temperatur till rätt plats vid rätt tid. Systemet värmer upp vätskor noggrant, flexibelt och snabbt och hjälper till att förhindra hypotermi samt förbättrar vårdens kvalitet.

Läs mer