SentrySuite™-programvara (SeS)

Integrerade programvaror för testning, granskning, anslutning och arbetsflöde

Programvaran SentrySuite™ (SeS) är en uppsättning program som hjälper dig med kliniskt intelligent diagnostik och med att förbättra produktiviteten och effektiviteten. SentrySuite fokuserar på dina data, din organisation, arbetsflöden och anslutningar, så att du kan ägna mer uppmärksamhet åt det som är viktigast - dina patienter.

  • Import av data från Jaeger och Vmax-system för andra produktlinjer till SentrySuite kan hjälpa dig att få en bättre hantering av data. SentrySuite-programvarans förmåga att fungera i sådana blandade nätverksomgivningar gör att kunder som behöver överföra sitt laboratorium under viss tid kan utnyttja programvaran i SentrySuite utan att ersätta hela laboratoriet.
  • SeS-gränssnittet för användare är utformat som en smidigt fungerande arbetsyta för att maximera produktiviteten i arbetsflödet och minimera onödiga musklick och bildbyten.
  • Element som ofta delas mellan flera olika programvaror, till exempel Quick Trend-vyer, finns alltid på samma plats i arbetsytan. Växla mellan olika program utan att någonsin lämna din arbetsplats.
  • Vår nya programvara Guidance and Stabilitrac använder detaljerade men enkla instruktioner och grafik för att hjälpa tekniker när de stöttar patienterna under datainsamlingen. Ett utmärkt undervisningsverktyg för mindre erfarna tekniker.
  • Med Sentry.NET kan du få tillgång till dina data från Internet via Internet Explorer, där du kan visa, tolka, signera och leverera information till nästa steg.
  • Din databas har ingen storleksbegränsning då SQL server 2008 är standard för SentrySuite version 2.5, och dess skalbarhet ser till att databasen kan växa, utan att du behöver oroa dig för prestandafrågor.
  • Ett helt sömlöst gränssnitt för elektroniska journaler med SentryConnect på sjukhus och läkarmottagningar är både ekonomiskt och smart.

Beställ mer information

Beställ support

Produktsupport